Vacatures op Schiphol

Kom werken op schiphol! Ontdek de vacatures

Van luchthavenbeveiliger tot aan bagage-medewerker of toch liever in de horeca? Waar je ambitie ook ligt, bij SkyHire vind je  jouw baan op Schiphol.

Schiphol vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van luchthavenbeveiliger, passenger assistent tot security host of horeca-medewerker. Ontdek direct de openstaande Schiphol vacatures bij SkyHire.Ontdek vacatures bij DSV. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire!Ontdek vacatures bij Rhenus. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire! Bekijk de banen bij Rhenen Logistics.Viggo vacatures bij SkyHire. Bij uitzendbureau SkyHire vind je platformmedewerker vacatures, pushbacker vacatures, flight officer vacatures en meer bij Viggo Schiphol.BAM vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van Uitvoerder-Gas en Water, Kwaliteitsadviseur-KAM Specialist/HVK, Projectleider-Werktuigbouwkunde, Uitvoerder-Kabels en Leidingen en Allround Monteur E&I tot aan Grondwerker-GWW. Ontdek direct de openstaande Bam vacatures bij SkyHire.Vacatures bij PCH Schiphol vindt je bij uitzendbureau SkyHire.Schiphol vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van luchthavenbeveiliger, passenger assistent tot security host of horeca-medewerker. Ontdek direct de openstaande Schiphol vacatures bij SkyHire.Ontdek vacatures bij DSV. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire!Ontdek vacatures bij Rhenus. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire! Bekijk de banen bij Rhenen Logistics.Viggo vacatures bij SkyHire. Bij uitzendbureau SkyHire vind je platformmedewerker vacatures, pushbacker vacatures, flight officer vacatures en meer bij Viggo Schiphol.BAM vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van Uitvoerder-Gas en Water, Kwaliteitsadviseur-KAM Specialist/HVK, Projectleider-Werktuigbouwkunde, Uitvoerder-Kabels en Leidingen en Allround Monteur E&I tot aan Grondwerker-GWW. Ontdek direct de openstaande Bam vacatures bij SkyHire.Vacatures bij PCH Schiphol vindt je bij uitzendbureau SkyHire.Schiphol vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van luchthavenbeveiliger, passenger assistent tot security host of horeca-medewerker. Ontdek direct de openstaande Schiphol vacatures bij SkyHire.Ontdek vacatures bij DSV. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire!Viggo vacatures bij SkyHire. Bij uitzendbureau SkyHire vind je platformmedewerker vacatures, pushbacker vacatures, flight officer vacatures en meer bij Viggo Schiphol.BAM vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van Uitvoerder-Gas en Water, Kwaliteitsadviseur-KAM Specialist/HVK, Projectleider-Werktuigbouwkunde, Uitvoerder-Kabels en Leidingen en Allround Monteur E&I tot aan Grondwerker-GWW. Ontdek direct de openstaande Bam vacatures bij SkyHire.Vacatures bij PCH Schiphol vindt je bij uitzendbureau SkyHire.

Ontdek de nieuwste vacatures op Schiphol

Alle vacatures bekijken

In 6 stappen van sollicitatie naar werken

Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
1

Solliciteer op de vacature 🚀

Vind de vacature die bij je past. Solliciteer eenvoudig via het formulier. We nemen binnen 1 dag contact met je op op kennis te maken.

2

We bellen je binnen 1 dag

Tijdens ons telefoongesprek leren we elkaar beter kennen. Is er een vonk ⚡️? Dan plannen we direct een gesprek bij ons op kantoor.

3

Kennismaken met SkyHire

We vertellen je alles over je nieuwe baan. Is het een match? Dan vullen we direct alle formulieren in 📃 en tekenen we het contract 🙌!

4

De screening

Voordat je op Schiphol kunt werken, word je gescreend door de AIVD (4 tot 6 weken). Intussen pas je je uniform en plannen we de training!

5

Training en inwerken

De screening is positief: je kunt je Schipholpas ophalen. Tijd voor de opleiding en training! We leren je interns alles wat je moet weten! 🎓

6

Je eerste werkdag 🎉

Je bent klaar om te vlammen. Tijd voor het echte werk. Samen met de collega's werken we op de mooiste plekken: tussen de passagiers en vliegtuigen ✈️.

alle Schiphol vacatures

Werken op Schiphol

Alles over werken op Schiphol ✈️

Werken op Schiphol betekent werken in een dynamische en internationale omgeving. Dagelijks reizen meer dan 200.000 passagiers uit heel de wereld naar 332 bestemmingen via de luchthaven Schiphol.

Met meer dan 68.000 luchthavenmedewerkers werken we 24/7 aan het in goede banen geleiden van alle passagiers. Zo zorgen we er samen voor dat de passagier en hun bagage op tijd kunnen boarden en het vliegtuig tijdig kan vertrekken.

Vacatures op Schiphol

Met ongeveer 800 werkgevers op Schiphol, is er enorm veel werkgelegenheid. Zo vind je bij SkyHire diverse openstaande vacatures op Schiphol: van security vacatures tot aan passenger assistent en horeca-medewerker.

Wat je ambitie ook is; op Schiphol is er voor iedereen een passende vacature te vinden.

Uitzendbureau SkyHire publiceert dagelijks nieuwe Schiphol vacatures. Naast de assisterende functies, bieden we ook vacatures voor mensen die op de achtergrond werken aan de infrastructuur van de luchthaven. Denk hierbij aan elektrotechnicus, cargo medewerkers en toezichthouder brandveiligheid.

Wil je een overzicht van alle beschikbare Schiphol vacatures? Schrijf je dan eenvoudig in bij uitzendbureau SkyHire, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente vacatures op Schiphol.

Wil je Schiphol vacatures ontvangen die passen bij jouw werkervaring, diploma of thuissituatie? Dat kan. Plan dan direct jouw kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we je graag beter kennen. Bespreek wat je voorkeuren zijn en leer SkyHire kennen. Vervolgens zullen we matchende vacatures per mail toesturen.

Vacatures bagage-medewerker Schiphol

Als bagagemedewerker op Schiphol werk je in de enorme bagagekelder van de luchthaven of op het platform. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de bagage van de passagiers op tijd in het juiste vliegtuig terechtkomt.

Dit doe je onder andere door het labelen en coderen van de bagage. Zo weten jouw collega's naar welk sorteerstation de bagage vervoerd moet worden.

Laden, lossen en sorteren van de bagage is een belangrijke taak. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, zodat je collega's op het platform de juiste koffers naar het juiste vliegtuig kunnen vervoeren.

Als platform- of bagage-medewerker werk je minimaal 16 uur per week.

Werken op Schiphol Plaza

Schiphol Plaza het het gebied voor de security check op Schiphol Airport. Hier zijn vooral veel winkels en restaurants gevestigd. Dagelijks reizen meer dan 200.000 passagiers via Schiphol. Veel passagiers bezoeken nog even de winkels of een restaurant op Schiphol Plaza, voordat ze gaan vliegen. Bij SkyHire beiden we vacatures op Schiphol Plaza.

Werken op Schiphol Plaza betekent werken in een internationale en dynamische omgeving. Je komt in aanraking met passagiers vanuit heel de wereld. Het is dan ook belangrijk dat je Engels spreekt en niet wereldvreemd bent. Iedere passagier is immers anders.

Functies op Schiphol Plaza zijn bijvoorbeeld horeca-medewerker bij HMS Host. Zij beheren onder andere de Burger King en de eetkraampjes. Daarnaast kun je werken bij de Albert Heijn. Ook kun je aan de slag als schoonmaker op Schiphol Plaza. Samen zorgen we voor een geweldige reiservaring voor de passagiers.

Cargo vacatures op Schiphol Airport

Het percentage cargovluchten groeit jaarlijks op Schiphol Airport. De cargo vacatures groeien dan ook fors. Als cargo-medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken van de vracht- en goederenzendingen.

Voorbeelden van cargobedrijven op Schiphol zijn Swissport Cargo, KLM Cargo, Dnata en DHL Global Forwarding. Als cargo-medewerker laad en los je de vracht. Dit kan in het magazijn of op het platform zijn. Als cargo-medewerker kun je je heftruck- of pallettruckcertificaat behalen, zodat je makkelijker de werkzaamheden kunt uitvoeren.

Daarnaast behoort het sorteren en labelen van de vracht tot je werkzaamheden. Dit doe je per bestemming. Vervolgens is het belangrijk om de documenten van de vracht te controleren en de administratie bij te werken. Dit doe je door bijvoorbeeld de vrachtbrieven, douanedocumenten en verzendlabels te controleren.

Als cargo-medewerker is het belangrijk dat je goed kunt communiceren. Je onderhoud contact met bijvoorbeeld de vrachtmaatschappij, expediteur en vrachtagenten. Het beantwoorden van eventuele vragen over de vracht en het verstrekken van updates over de status van de verwerking hoort ook bij de werkzaamheden.

Als cargo-medewerker is het belangrijk dat je fysiek fit bent, kunt werken volgens een strakke planning en goed kunt communiceren met je collega's en andere belanghebbenden.

Daarnaast is het voor cargo-medewerkers belangrijk dat je op de hoogte bent van de regels en veiligheidsvoorschriften, met betrekking tot vrachtverwerking en het vervoeren van de vracht.

Wil je als cargo-medewerker aan de slag? Dan bieden we je een training aan, zodat je alles weet wat een cargo-medewerker moet weten: van wet- en regelgeving tot veiligheidsprocedures.

Als cargo-medewerker op Schiphol heb je naast je basissalaris recht op toeslagen van 12% tot wel 95%.

Schiphol vacatures MBO

Met meer dan 68.000 medewerkers op Schiphol, zijn er op de luchthaven oneindig veel mogelijkheden voor mensen met mbo werk- en denkniveau. Hieronder vind je de top 4 vacatures op Schiphol waarin om mbo werk- en denkniveau gevraagd wordt:

  • Luchthavenbeveiliger: op een luchthaven is de security uiterst belangrijk. Als luchthavenbeveiliger moet je op de hoogte zijn van de luchtvaartwet. Je moet weten welke goederen wel en niet mee het vliegtuig in mogen. Ook is het als beveiliger belangrijk dat je de procedures uitvoert volgens de voorschriften van Schiphol. Voor deze functie is het diploma mbo 2 beveiliger vereist.
  • Bagagemedewerker: als bagagemedewerker zorg je er samen met je collega's voor dat de bagage van de passagiert gelabeld en gesorteerd wordt en dat het in het juiste vliegtuig geladen wordt. Als bagagemedewerker moet je op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften. Voor deze functie wordt minimaal mbo 1 werk- en denkniveau gevraagd.
  • Horeca-medewerker: in een internationale en dynamische omgeving als Schiphol is het van belang dat je fatsoenlijk Engels kunt spreken. Je werkt in bijvoorbeeld restaurants, cafés of bij een van de lounges. Het is belangrijk dat je vragen van de passagiers kunt beantwoorden en hen een gastvrije en comfortabele ervaring biedt.
  • Logistiek medewerker: als logistiek medewerker werk je in een magazijn of in de bagagekelder. Hier rijden heftrucks en andere voertuigen en maken we gebruik van hulpmiddelen, zoals robots en tilhulpen. Het is als logistiek medewerker belangrijk dat je op de hoogte bent van de veiligheidsprocedures. Je leert dit tijdens een training. Mbo 2 denkniveau is dan ook vereist. Voordat je aan de slag kan als logistiek medewerker, maak je altijd een korte capaciteitstest om.

Kortom: beschik je over mbo werk- en denkniveau? Dan vinden we altijd een passende vacature voor jou op Schiphol!

Werken op Schiphol zonder diploma

Heb je geen diploma, maar wil je wel werken op Schiphol? Dat is mogelijk! Bij SkyHire bieden we vacatures op Schiphol waarbij geen diploma nodig is! Denk hierbij aan horeca-medewerker, logistiek medewerker, cargo medewerker, schoonmaker, security host en bagagemedewerker.

Voor deze functies is het wel belangrijk dat je over mbo werk- en denkniveau beschikt. De trainingen die je volgt zijn namelijk minimaal op mbo 2-niveau.

Voordat je begint met werken, volg je een training waarin je alles leert over de werkzaamheden en regels. Werkervaring is niet nodig, maar het helpt wel.

Bij SkyHire bieden we veel vacatures aan waarvoor geen diploma nodig is. We bieden je regelmatig de mogelijkheid om trainingen te volgen en certificaten te behalen, zodat je jezelf blijft ontwikkelen.

Toonaangevende werkgevers op Schiphol Airport

Met meer dan 1000 bedrijven gevestigd op Schiphol, kunnen we je bij uitzendbureau SkyHire de mogelijkheid bieden om bij top-werkgevers te werken die bij jouw wensen passen.

Of je ambitie nu ligt Hieronder de top-werkgevers op Schiphol.

Viggo vacatures bagage- en platformmedewerker

Viggo is een cruciale afhandelaar op Schiphol en heeft een breed scala aan vacatures, zoals platformmedewerker of bagagemedewerker. Viggo is verantwoordelijk voor de afhandeling van onder andere toonaangevende vliegmaatschappijen als Etihad Airways en Transavia.

Of je nu aan het begin staat van je loopbaan of al jaren ervaring hebt, Viggo Schiphol verwelkomt iedereen met open armen. Trainingen, doorgroeimogelijkheden en een hecht team zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt.

Bij Viggo Schiphol zijn we op zoek naar gedreven collega's die gepassioneerd zijn over de luchtvaart. Ben je klaar voor een avontuur? Solliciteer dan nu en word deel van ons geweldige Viggo-team!

KLM vacatures voor platform- en bagagemedewerker

Als KLM bagagemedewerker sta je aan het begin van de reiservaring van miljoenen passagiers. Met jouw inzet zorgen we ervoor dat elke koffer op tijd en veilig hun bestemming bereikt.

Wat is er mooier dan deel uitmaken van een team dat elk jaar meer dan vijftig miljoen passagiers en hun bagage helpt op hun reis? Vooral tijdens de drukke vakantieperiodes waarbij tot wel 180.000 koffers en tassen per dag worden verwerkt!

Als platform- en bagagemedewerker ben je actief bezig. Daarnaast werk je nauw samen met collega's en is elke dag nieuwe uitdagingen!

Als platformmedewerker sta je letterlijk op de frontlinie van de luchthavenoperaties. Denk hierbij aan het begeleiden van vliegtuigen tot hun gate, het soepel afhandelen van in- en uitstappende passagiers en het aansluiten van het vliegtuig op het stroomnet.

Als platformmedewerker bij KLM ben je niet alleen betrokken bij de afhandeling van vliegtuigen en bagage van KLM-vluchten, maar ook bij vluchten van andere maatschappijen waarmee KLM samenwerkt.

Aviapartner vacatures platform- en bagagemedewerker

Aviapartner is één van de grootste afhandelingsbedrijven op de Europese luchthavens. Je kunt Aviapartner tegenkomen in 7 Europese landen. Ze zijn dan ook actief op zoek naar enthousiaste collega's voor de vacatures bagage- en platformmedewerker.

Wil je solliciteren bij Aviapartner? Check dan of je aan alle eisen voldoet.Zo hanteert Aviapartner namelijk de harde eis dat sollicitanten een rijbewijs moeten hebben.

Daarnaast moet je beschikken over eigen vervoer naar de luchthaven. Kun je de luchthaven niet met bijvoorbeeld je eigen auto of fiets bereiken? Dan past de vacature bij Aviapartner wellicht niet bij je.

Verder lezen...
Alle vacatures op Schiphol

We helpen je bij het vinden van een baan op Schiphol!

Tijdens ons gesprek bespreken we samen welke vacatures het beste passen bij jouw thuissituatie, werkervaring en wensen. We helpen je graag.
Alle vacatures op SchipholOf laat ons je helpen
+ 100