Betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd met het SNA-certificaat

Als toonaangevend uitzendbureau in de logistieke sector, legt SkyHire de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze inzet voor excellentie wordt bekrachtigd door ons SNA-certificaat, waarmee we aantonen te voldoen aan de hoogste NEN 4400-1 normen. Bij SkyHire geloven we dat het werven van logistiek personeel niet alleen draait om het invullen van functies, maar om het bieden van een betrouwbare partner in elke personeelsbehoefte.

Geschatte leestijd: 4 minuten
Uitzendbureau SkyHire voldoet aan de NEN 4400-1 standaarden en beschikt over een SNA-certificaat. Hiermee toen we aan dat SkyHire een betrouwbare partner is in de werving van logistiek personeel.
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Check de vacatures 👋

Wat houden de NEN 4400-1 normen in?

De NEN 4400-1 normen zijn de hoogste standaarden gericht op ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen, zoals uitzendbureaus. Het certificaat is bedoeld om risico's en aansprakelijkheid in de keten van arbeid en diensten te beperken.

De certificering waarborgt dat uitzendbureau SkyHire voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van personeels- en loonadministratie, belastingafdrachten en het naleven van arbeidswetten.

De SNA-certificering, toegekend door de Stichting Normering Arbeid, is een erkenning voor ondernemingen die voldoen aan de normen gesteld in de NEN 4400-1 norm. Het bevestigt niet alleen de financiële betrouwbaarheid van de onderneming, maar ook de naleving van wet- en regelgeving en het voorkomen van illegale tewerkstelling.

Periodieke audits door Bureau Cicero

Een bijkomend bewijs van SkyHire haar toewijding aan kwaliteit is het feit dat de uitzendonderneming regelmatig wordt onderworpen aan grondige audits door de inspecteurs van Bureau Cicero.

Ieder half jaar worden de loon-, financiële- en personeelsadministratie van SkyHire uitvoerig gecontroleerd om te waarborgen dat de hoge normen gehandhaafd blijven.

Bureau Cicero beschikt over een accreditatie door de Raad voor Accreditatie en is gespecialiseerd in de uitzendbranche. De inspecteurs voeren de controles uit volgens strikte protocollen. Dit omvat een diepgaande analyse van alle relevante documentatie, procedures en processen om te verzekeren dat SkyHire blijft voldoen aan de gestelde NEN-normen.

Voordelen voor uitzendkrachten en opdrachtgevers

De certificeringen en regelmatige controles bieden aanzienlijke voordelen voor zowel klanten als medewerkers van SkyHire. Klanten kunnen met vertrouwen samenwerken, wetende dat ze zaken doen met een uitzendbureau dat zich committeert aan de hoogste normen van integriteit en kwaliteit. Dit vertaalt zich niet alleen naar juridische zekerheid, maar ook naar verminderde risico's in de keten van arbeid.

Voor uitzendkrachten van SkyHire betekent dit een geruststelling dat hun loon correct wordt verwerkt, belastingen op de juiste wijze worden afgedragen en dat zij werken binnen een organisatie die hun rechten en welzijn respecteert en serieus neemt. Het SNA-certificaat fungeert als een waarborg voor een veilige arbeidsomgeving.

Toewijding aan continue verbetering

Het behalen en behouden van het SNA-certificaat, evenals de regelmatige periodieke door Bureau Cicero, tonen SkyHire's betrokkenheid bij continue verbetering en excellentie. Onze continue inzet toont niet slechts een eenmalige prestatie, maar eerder een weerspiegeling van de doorlopende inzet om de hoogste normen te handhaven en te overtreffen.

SkyHire blijft investeren in opleidingen, technologie en processen om de kwaliteit van onze personeelsdiensten voor onze logistieke partners te optimaliseren. Hierdoor blijft het uitzendbureau een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibel en deskundig personeel, en voor werkzoekenden die streven naar professionele groei en ontwikkeling.

Kortom, dankzij SkyHire haar toewijding en het SNA-certificaat, samen met de periodieke controles door Bureau Cicero, is SkyHire niet een regulier uitzendbureau, maar ook een betrouwbare en ethische partner in de wereld van arbeidsbemiddeling. Het bewijst dat SkyHire niet alleen voldoet aan de hoge standaarden, maar deze standaarden ook bepaalt voor anderen in de branche.

SNA-certificaatKennismaken met SkyHire

nieuwste vacatures

Alle vacatures bekijken

Gerelateerde artikelen