de beste mensen voor de beste banen

Bij SkyHire geloven we in de kracht van teamwork ⚡️. Sinds 2017 werken we samen met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers aan de infrastructuur van morgen. Dit doen op en rondom Schiphol.

Schiphol vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van luchthavenbeveiliger, passenger assistent tot security host of horeca-medewerker. Ontdek direct de openstaande Schiphol vacatures bij SkyHire.Ontdek vacatures bij DSV. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire!Ontdek vacatures bij Rhenus. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire! Bekijk de banen bij Rhenen Logistics.Viggo vacatures bij SkyHire. Bij uitzendbureau SkyHire vind je platformmedewerker vacatures, pushbacker vacatures, flight officer vacatures en meer bij Viggo Schiphol.BAM vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van Uitvoerder-Gas en Water, Kwaliteitsadviseur-KAM Specialist/HVK, Projectleider-Werktuigbouwkunde, Uitvoerder-Kabels en Leidingen en Allround Monteur E&I tot aan Grondwerker-GWW. Ontdek direct de openstaande Bam vacatures bij SkyHire.Vacatures bij PCH Schiphol vindt je bij uitzendbureau SkyHire.Schiphol vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van luchthavenbeveiliger, passenger assistent tot security host of horeca-medewerker. Ontdek direct de openstaande Schiphol vacatures bij SkyHire.Ontdek vacatures bij DSV. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire!Ontdek vacatures bij Rhenus. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire! Bekijk de banen bij Rhenen Logistics.Viggo vacatures bij SkyHire. Bij uitzendbureau SkyHire vind je platformmedewerker vacatures, pushbacker vacatures, flight officer vacatures en meer bij Viggo Schiphol.BAM vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van Uitvoerder-Gas en Water, Kwaliteitsadviseur-KAM Specialist/HVK, Projectleider-Werktuigbouwkunde, Uitvoerder-Kabels en Leidingen en Allround Monteur E&I tot aan Grondwerker-GWW. Ontdek direct de openstaande Bam vacatures bij SkyHire.Vacatures bij PCH Schiphol vindt je bij uitzendbureau SkyHire.Schiphol vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van luchthavenbeveiliger, passenger assistent tot security host of horeca-medewerker. Ontdek direct de openstaande Schiphol vacatures bij SkyHire.Ontdek vacatures bij DSV. Werken in de logistiek doe je bij uitzendbureau SkyHire!Viggo vacatures bij SkyHire. Bij uitzendbureau SkyHire vind je platformmedewerker vacatures, pushbacker vacatures, flight officer vacatures en meer bij Viggo Schiphol.BAM vacatures vindt je bij uitzendbureau SkyHire. Van Uitvoerder-Gas en Water, Kwaliteitsadviseur-KAM Specialist/HVK, Projectleider-Werktuigbouwkunde, Uitvoerder-Kabels en Leidingen en Allround Monteur E&I tot aan Grondwerker-GWW. Ontdek direct de openstaande Bam vacatures bij SkyHire.Vacatures bij PCH Schiphol vindt je bij uitzendbureau SkyHire.

Onze belangrijkste kernwaarden

Door onze kernwaarden te waarborgen, voelt iedereen zich thuis bij SkyHire.
Bij uitzendbureau SkyHire staat persoonlijk contact voorop. We bouwen aan duurzame dienstverbanden op Schiphol, in de logistiek en bouw.

Bouw aan waardevolle samenwerkingen

We onderhouden contact met de medewerkers en werkgevers op een open manier.

Uitzendbureau SkyHire stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, zodat we samen kunnen groeien.

Accepteer uitdagingen en groei verder

Behaalde resultaten worden gevierd. Door te reflecteren kunnen we innoveren en verder groeien.

Uitzendbureau SkyHire biedt begeleiding bij het vinden van passende vacatures op Schiphol, in de bouw en logistiek.

Wees betrokken en speel in op de vraag

We dragen bij aan de groei van onze medewerkers en werkgevers door altijd snel te handelen.

Uitzendbureau SkyHire stimuleert persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Het belang van de medewerker staat voorop

Een goed functionerende medewerker zorgt voor tevreden werkgever. Daarom controleren we of er ècht een match is.

Uitzendbureau SkyHire hanteert een anti-discriminatiebeleid geeft iedereen een eerlijke kans. We kijken verder dan je naam, CV en werkervaring.

Behandel iedereen met respect

We zijn open, tolerant en eerlijk. We kijken verder dan je CV, werkervaring, diploma en naam. Bij SkyHire hebben we een anti-discriminatiebeleid.

Uitzendbureau SkyHire beantwoord al je vragen. Neem snel contact op met je eigen contactpersoon of bereik ons via WhatsApp, e-mail of telefonisch.

Snel en persoonlijk contact waarborgen

Jij kent ons en wij kennen jou. Dat is de basis. Zo kunnen we je altijd snel helpen met al je vragen.

Ontdek de vacaturesGratis inschrijven
SkyHire beschikt over het SNA-certificaat. Hiermee voldoet Uitzendbureau SkyHire aan de NEN 4400 normen.

Kies voor zekerheid. Kies voor NEN 4400-1

Uitzendbureau SkyHire hecht veel waarde aan het waarborgen van de wet- en regelgeving. Daarom beschikken we over een NEN 4400-1 certificering. Hiermee garanderen we dat we voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en beschermen we onze opdrachtgevers en uitzendkrachten.

SkyHire is opgenomen in het SNA-register. Ieder half jaar worden onze loonadministratie, financiën en personeelsadministratie gecontroleerd door de inspecteurs van Bureau Cicero.

Meer over onze SNA-certificering
SkyHire is een erkend leerbedrijf

Opleiden in een veranderende arbeidsmarkt

In een continu veranderende omgeving is het belang van opleiden en bijscholen noodzaak. Of het nu gaat over de klimaattransitie of krappe arbeidsmarkt: als uitzendbureau doen we er alles aan om bij te dragen aan een stabiele toekomst voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Naast onze grote betrokkenheid bij het opleiden van luchthavenpersoneel, leiden we intern ook nieuwe HR-professionals op.

Meer over opleiden
Uitzendbureau SkyHire is een erkend leerbedrijf. We leiden mbo-studenten op tot echte vak-professionals.

Trotse partner van EURES

Uitzendbureau SkyHire is met trots een partner van EURES; het Europese netwerk voor arbeidsbemiddeling. Als partner van EURES, zijn we toegewijd aan het bevorderen en faciliteren van grensoverschrijdende werkgelegenheid voor werknemers binnen de Europese Unie.

Met onze uitgebreide expertise in de luchtvaart- en logistieke sector kunnen we gekwalificeerde kandidaten uitdagende banen bieden in Nederland. Zo dragen we bij aan een dynamische en geïntegreerde Europese arbeidsmarkt en verkleinen we de lokale krapte op de arbeidsmarkt.

Meer over EURES
Uitzendbureau SkyHire is partner van EURES: het Europese netwerk voor arbeidsbemiddeling. SkyHire is actief binnen de luchtvaart- en logistieke sector.

SkyHire werkt aan een groenere toekomst

Bij SkyHire geloven we in meer dan alleen het matchen van talent. We omarmen het belang van natuurherstel en zetten ons in voor een groenere toekomst. Met trots planten, sponsoren en 'adopteren' we bomen om onze betrokkenheid bij natuurbehoud te tonen.

We vinden het belangrijk dat onze flexwerkers en toekomstige generaties kunnen genieten en opgroeien in een gezonde, groene omgeving.

Dit doen we voor een groenere toekomst

Onze prestaties in cijfers

9,2 als cijfer

Gemiddelde beoordeling door onze uitzendkrachten (2023).

1 week

We betalen je salaris per week uit. Zo hoef je bij ons nooit lang op je geld te wachten.

97% pre-employment test

Percentage kandidaten dat na de eerste selectie slaagt voor de pre-employment test.

8.120 uur aan trainingen

Gevolgde uren aan trainingen en opleidingen door onze medewerkers.

24 uurs garantie

We reageren altijd binnen 24 uur. Dat is onze belofte.

328 surveys

Tussentijdse beoordelingen ontvangen van onze medewerkers.

Ontdek de vacaturesOf zoek voor mij

Uitzendbureau SkyHire is aangesloten bij:

Uitzendbureau SkyHire verzorgt het pensioen van haar uitzendkrachten via StiPP: het pensioenfonds voor uitzendkrachten.
SkyHire beschikt over het SNA-certificaat. Hiermee voldoet Uitzendbureau SkyHire aan de NEN 4400 normen.
Uitzendbureau SkyHire verzorgt de aanvullende WW-bijdrage via SPAWW.
Uitzendbureau SkyHire verzorgt de betalingen van de SFU-premie via Stichting Fonds Uitzendbranche.

Blijf op de hoogte

Dit is onze drijfveer ⚡️

Bij SkyHire geloven we in de kracht van persoonlijk contact ⚡️. Sinds onze oprichting in 2017, hebben we gezien hoe de werving en HR-afdelingen van (middel)grote bedrijven steeds meer afstandelijk werden, met weinig ruimte voor echte gesprekken en menselijk contact. Dit was voor ons de drijfveer om SkyHire te starten en een frisse wind te brengen in de HR- en recruitmentwereld.

Onze zes kernwaarden vormen sinds de oprichting de basis van alles wat we doen bij SkyHire. Eén van deze kernwaarden is dat we iedere medewerker persoonlijk leren kennen. En met persoonlijk bedoelen we echt een persoonlijke band.

We begrijpen dat iedere medewerker uniek is en zijn of haar eigen behoeften en ambities heeft. Daarom krijgt elke medewerker bij SkyHire een eigen contactpersoon die hen bij alles kan ondersteunen. Of het nu gaat om vragen, uitdagingen of loopbaanontwikkeling, je kunt altijd rekenen op de persoonlijke begeleiding van jouw contactpersoon. Wij geloven dat wanneer medewerkers zich gehoord en begrepen voelen, ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Onze reis begon met het aanbieden van vacatures op Schiphol, waar we kandidaten en bedrijven van A tot Z begeleidden. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerd uitzendbureau dat ook aanverwante logistieke en bouwvacatures aanbiedt. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte bagagemedewerker, luchthavenbeveiliger of bouwmedewerker, SkyHire staat altijd klaar om de juiste match te maken.

Bij SkyHire staat het belang van de medewerker altijd voorop. We geloven dat een gelukkige en tevreden medewerker de sleutel is tot succes voor zowel de werknemer als de werkgever. Daarom streven we ernaar om samen met de werkgevers een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers met een glimlach naar hun werk gaan. We luisteren naar hun behoeften, bieden ondersteuning en investeren in hun groei en persoonlijke ontwikkeling. Jouw succes is ons succes.

Naast onze algemene dienstverlening zijn we gespecialiseerd in luchthavenbeveiliging en bieden we functies aan bij High Risk Flights. We begrijpen de unieke uitdagingen en verantwoordelijkheden die gepaard gaan met deze functies en zorgen ervoor dat we gekwalificeerde security agents leveren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bij SkyHire geloven we in het bouwen van duurzame relaties, zowel met onze medewerkers als met de werkgevers. We streven ernaar om langdurige samenwerkingen op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds succes.

We heten je van harte welkom bij SkyHire, waar persoonlijke connecties centraal staan. Wil je meer weten over uitzendbureau SkyHire? Neem dan contact met ons op ☕️ en we helpen je verder!

Verder lezen...

Ontdek hoe SkyHire voor jou werkt

Plan onze kennismaking op een moment wanneer het jou uitkomt.
Behzad Fardibahry
Recruiter
Kennismaking plannen