Woning kopen als uitzendkracht: het is mogelijk!

De woningmarkt kan soms onaantrekkelijk zijn als uitzendkracht, maar SkyHire helpt je met de perspectiefverklaring. Zo wordt het pad naar een eigen koopwoning een stuk eenvoudiger. De perspectiefverklaring is niet zomaar een document: het is een bewijs van vertrouwen en een teken van de groeiende waardering voor uitzendkrachten. Ben je klaar voor je volgende stap? SkyHire helpt je verder!

Geschatte leestijd: 3 minuten
Woning kopen als uitzendkrachten. De perspectiefverklaring van uitzendbureau SkyHire maakt het mogelijk.
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Check de vacatures 👋

Heb je altijd al gedroomd van je eigen koopwoning, maar leeg dit onhaalbaar, omdat je werkt bij een uitzendbureau? Of wil je graag verhuizen naar die ene vrije sector huurwoning, maar kom je hier nog niet voor in aanmerking?

In samenwerking met onze hypotheekadviseur, fiscalist en jurist hebben we de perspectiefverklaring in het leven geroepen. Zo helpen we je jouw dromen waar te maken!

Wat is de perspectiefverklaring?

Een perspectiefverklaring is een verklaring waarin het uitzendbureau op basis van diverse gegevens een inschatting maakt van de toekomstige inkomensontwikkeling van een uitzendkracht. Hiermee kan een hypotheekverstrekker of verhuurder zekerheid krijgen over de financiële stabiliteit van een potentiële huizenkoper of huurder.

De verklaring ook doorslaggevend zijn bij het kopen of huren van een woning. Vooral in steden waar de concurrentie hevig is, biedt de perspectiefverklaring extra voordeel voor de uitzendkracht, omdat de verklaring meer zekerheid biedt.

Waarom is de perspectiefverklaring een game changer voor uitzendkrachten?

Het aankopen van een koopwoning is vaak een uiting van stabiliteit, vertrouwen en toekomstplannen. Veel velen is dit dus een belangrijk doel in hun leven.

Op dit moment is het voor velen echter nog een uitdaging om aan de hypotheekverstrekkers en verhuurders te laten zien dat ze over stabiliteit beschikken. De hypotheekverstrekkers en verhuurders zijn namelijk huiverig om een overeenkomst aan te gaan als ze werken op basis van een tijdelijk contract via een uitzendbureau.

Uitzendbureau SkyHire herkent deze uitdaging onder haar medewerkers en heeft de perspectiefverklaring in het leven geroepen om hier verandering in te brengen.

Met deze verklaring kunnen uitzendkrachten aantonen dat ze, ondanks de tijdelijkheid van hun contract, over een stabiel inkomen beschikken en in de toekomst nog meer financiële groei kunnen verwachten.

Hoe helpt de perspectiefverklaring uitzendkrachten?

De perspectiefverklaring van SkyHire is speciaal ontworpen om hypotheekverstrekkers en verhuurders een duidelijk beeld te geven van de verwachte toekomstige ontwikkelingen van de uitzendkracht. Dit gaat verder dan enkel het huidige inkomen.

Er wordt naast het inkomen ook gekeken naar de carrière van de uitzendkracht, de vaardigheden die zijn opgedaan, de sectoren waarin is gewerkt en de doorgroeimogelijkheden binnen de huidige functie.

Dit biedt een veelzijdig en compleet beeld voor hypotheekverstrekkers en verhuurders. Waar verhuurders vaak terughoudend zijn om een woning te verhuren aan iemand met een tijdelijk contract, kan de perspectiefverklaring van SkyHire deze zorgen wegnemen.

SkyHire werkt aan jouw toekomst

Dus, droom jij, als uitzendkracht bij SkyHire, van je eigen plek? Een plek waar je je eigen thuis kunt maken, zonder zorgen over de toekomst? SkyHire staat klaar om je te helpen die droom te realiseren.

Met de perspectiefverklaring wordt jouw unieke carrièretraject en groeipotentieel erkend en gewaardeerd. Waar de traditionele financiële systemen je voorheen misschien over het hoofd zagen, biedt SkyHire je nu de erkenning die je verdient.

Kennismaken met SkyHire

nieuwste vacatures

Alle vacatures bekijken

Gerelateerde artikelen